Om BarcelonaFotboll.se

BarcelonaFotboll.se är en hemsida vars mål är att ge den svenska allmänheten tillgång till information och fotbollsbiljetter i Barcelona på ett enkelt, smart och säkert sätt.

Kort information om FC Barcelona

FC Barcelona bildades 1899, och initiativtagaren var Joan Gamper. Varje år spelas i hans minne Joan Gamper-pokalen, som är en turnering som upptakt till säsongen. Vi på BarcelonaFotboll.se har självklart biljetter till denna turnering. FC Barcelona spelar på berömda Camp Nou som invigdes 1957, och efterträdde den gamla arenan. Ett tag fanns det plats för över 100 000 åskådare, men pga. Fifas regler har kapaciteten nu begränsats till 97 000. FC Barcelona har vunnit mängder av titlar, bland annat Champions League två gånger, La Liga 18 gånger och Spanska cupen 24 gånger. FC Barcelona är alltid en garanti för underhållande fotboll och har några av världens bästa fotbollsspelare. Deras spelstil nämns alltid som en av de absolut bästa både att spela med och att titta på. Vi vågar påstå att ska man se en fotbollsmatch i sitt liv, bör man göra det på Camp Nou. Det är en fantastisk upplevelse för alla, så enkelt är det!

Kort information om RCD Espanyol

RCD Espanyol betraktas av många som ”lillebror” i Barcelona, och det stämmer att de inte är lika kända som ”storebror” FC Barcelona. Därmed inte sagt att det inte är toppunderhållning att gå och titta på Espanyol när man är i Barcelona. Klubben bildades år 1900 av Angel Rodriguez och har vunnit La Liga 4 gånger och varit i UEFA-cupfinal 2 gånger, senast så sent som 2007. I april 2009 flyttade klubben in i sin nya fina hemmaarena Cornellà.

Om BarcelonaFotboll.se

 

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn