Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

FC Barcelona

FC Barcelona grundades av Juan Gamper, som år 1899 annonserade i lokaltidningen Los Deportes om att han ville starta en fotbollsklubb. Juan Gamper lyckades inte bara starta ”en fotbollsklubb”, om man läser på Camp Nou’s ena långsida så står det i klartext, ”MES QUE UN CLUB” – ”mer än en klubb”.

Mellan åren 1929 och 1985 vann FC Barcelona ligan tio gånger och var i och med det en av Spaniens mest framgångsrika klubbar, men ändå inte i närheten av storebror Real Madrid. Men när laget vann ligan säsongen 1990/91 så var det starten på något enormt. Mellan 1991 och 2017 har Barca vunnit ligan 14 gånger och Champions League fem gånger. Under samma period vann Real Madrid Champions Leage sex gånger men ligan "bara" ligan åtta gånger. Spansk och Europeisk fotboll har därmed två regenter.

Förutom raden av troféer klubben har radat upp är Barca känd för sitt sätt att fostra nya talanger. Mängder av stjärnor har skolats i FC Barcelonas akademi. 2013 presenterades för första gången ett lag i absolut världsklass, med elva spelare där alla var fostrade i klubben. De elva var Valdes, Montoya, Puyol, Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi, Fabregas, Pedro, Messi och Iniesta. Världsstjärnor hela bunten.

Efter en misslyckad säsong 2017, där bara Copa del Rey-titeln, och rekordet för största vändning någonsin i Champions Leage (6-1 mot PSG erfter en häpnadsväckande förlust med 4-0 i bortamatchen), försöker Barcelona komma tillbaka under säsongen 2017/18.

FC Barcelona är även en av världens mest framgångsrika idrottsföreningar med mängder av inhemska och Europeiska framgångar inom bl. a basket, handboll och futsal.

Ticmate Charity

FC Barcelona

Här kan du se FC Barcelonas matchprogram på Camp Nou denna säsong. Vi säljer biljetter till alla FC Barcelonas nedanstående hemmamatcher i La Liga, Spanska cupen och Champions League.

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till FC Barcelona.