Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

RCD Espanyol

RCD Espanyol grundades av studenter vid Barcelonas Universitet år 1900 och var den första klubben i Spanien som grundades enbart av spanska fotbollssupportrar och inte av affärsmän.

Det är möjligt att Espanyol är den klubb i världen med störst "lillebror-stämpel". FC Barcelona har satt stadens namn på kartan, FC Barcelonas museum är det mest besökta museet i Barcelona och överallt i staden kan man köpa röd-blå souvenirer. Espanyol däremot, de sliter på i det tysta.

Camp Nou må vara en av de mäktigaste fotbollsarenorna i världen med sina drygt 100 000 sittplatser. Estadio Cornellà-El Prat Power8 Stadium å andra sidan är för många mer speciell. Cornellà-El Prat är en kompakt arena där supportrarna har en närhet till spelet, och den liknar mer en arena man skulle kunna hitta i Tyskland eller England. Läktarna är inte alltid fullsatta och arenan kan inte mäta sig med FC Barcelonas publiksnitt, men under Espanyols matcher är det bara fotbollssupportrar på plats, när FC Barcelonas spelar matcher består minst 20% av publiken av turister.

För den som vill uppleva riktig spansk fotbollskultur under en semester i Barcelona är Estadio Cornellà-El Prat och “Blanquiblaus” ett givet alternativ. Ett hett tips är att vara på plats ute vid arenan långt före matchstart, äta lunch tillsammans med andra fans och känna av stämningen. Spanjorer älskar musik och dans och en dag med fotboll betyder mer än en fotbollsmatch, det är en fest som pågår längre än 90 minuter.

Ticmate Charity

RCD Espanyol

Här kan du se RCD Espanyols matcher denna säsong på deras nya arena. Vi säljer biljetter till alla RCD Espanyols nedanstående hemmamatcher i La Liga, Spanska cupen och eventuella Europacupmatcher.

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till RCD Espanyol.